Fakulti Pertanian UPM jalin kerjasama Pejabat Daerah Muar tingkat hasil pengeluaran padi - Samsudin, Anjas Asmara (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
MUAR, 9 Ogos – Duli Yang Maha Mulia Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar berkenan berangkat ke Program Bersama Rakyat di Sungai Balang, Muar dan turut dipersembahkan taklimat mengenai penanaman padi menggunakan teknologi baharu.