503 pelajar baharu diraikan pada Majlis Ramah Mesra bersama JPU - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Wan Marzuki, Wan Muhammad Muizzuddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Ogos - Seramai 503 orang pelajar bagi program Asasi Pertanian 2022/2023 telah diraikan pada Majlis Ramah Mesra Pelajar Baharu Asasi Sains Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JPU).