Teknologi Bio-Conversion, alternatif ladang hutan hasilkan produk kualiti tinggi - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Wan Marzuki, Wan Muhammad Muizzuddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Ogos: Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) Universiti Putra Malaysia(UPM) membincangkan alternatif produk kualiti tinggi dengan menggunakan Teknologi Bio-Conversion dari ladang hutan dalam Program bicara industri bertajuk “Profitable Forest Plantation Through Bio-Conversion Technologies”.