Naib Canselor UPM suntik semangat penyelidik UPM di MAHA 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty; Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 6 Ogos – Hari ketiga Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 menyaksikan reruai Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada pengunjung untuk melihat pameran produk-produk inovasi daripada penyelidik UPM.