Pemenang Anugerah Khas MGAP 2021 antara dua peratus saintis terbaik dunia - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 2 Ogos - Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit meluahkan rasa terharu setelah meraih Anugerah Fellowship Naib Canselor kategori Anugerah Khas Akademia Putra.