UPM anjur program cakna komuniti melalui pemerkasaan keusahawanan - Mahmud Mahayudin, Nurzatul Hakimah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KAJANG, 5 Ogos - Berdasarkan data Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2020 yang telah dikeluarkan oleh Jabatan Perangkaan Malaysia, 6 ribu peserta wanita telah menyertai program kemahiran I-KeuNita WANITA (I-KeuNITA) atau DeWI (Development of Women Entrepreneurship Initiative Programme) di bawah Jabatan Pembangunan Wanita (JPW), Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM).