UPMKB laksana Putra Smart Classroom, lancar inisiatif Putra Premium - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 8 Ogos – Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) melaksanakan Putra Smart Classroom serta melancarkan inisiatif Putra Premium dalam menyediakan kemudahan terbaik kepada pelajar.