UPM dan Way Research Academy jalin MoU perkhidmatan kesihatan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 3 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Way Research Academy membuat pertukaran memorandum persefahaman (MoU) bagi mengadakan kerjasama dalam perkhidmatan penyelidikan terutamanya melibatkan terapi sel klinikal, imunoterapi dan teknologi makanan.