Persatuan Alumni Palapes U-Putra (Alputra) sumbang RM30,000 kepada UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 2 Ogos - Persatuan Alumni PALAPES U-Putra (ALPUTRA) menyumbang sebanyak RM 30,000 kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pusat Perhubungan Alumni UPM.