Pelajar tahun akhir Rekabentuk Perindustrian UPM cipta 37 prototaip produk berasaskan perangi Covid-19 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 Julai - Seramai 37 orang pelajar tahun akhir Bacelor Reka Bentuk (Rekabentuk Perindustrian) Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menghasilkan 37 prototaip rekacipta bertemakan kehidupan memerangi Covid-19 dan membudayakannya di fasa peralihan endemik.