Tuanku Pro Canselor berkenan mengurniakan 18 staf akademik UPM anugerah cemerlang - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 Julai 2022 – Tuanku Pro Canselor DYTM Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj berkenan mengurniakan anugerah kepada 18 staf akademik Universiti Putra Malaysia (UPM) dan dua orang staf bukan akademiknya yang cemerlang dalam perkhidmatan pengajaran, penyelidikan dan inovasi, perunding cemerlang, perkhidmatan profesional dan pembangunan pelajar untuk universiti dan negara.