UPM anjur aktiviti kebersihan pantai bersama pelajar sekolah di Mersing - Muhamad, Ernee Noryana (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
MERSING, 2 Julai – Jabatan Kimia, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan aktiviti pembersihan pantai bersama 34 pelajar Sekolah Menengah Kajang Utama (KUSeS) di Mersing bagi memupuk kesedaran tentang kebersihan pantai.