UPM lancar Majlis Sukan dan Riadah serta Sambutan Pencapaian Ranking 123 UPM 2022 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Julai - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YH. Prof. Dato' Dr. Mohd. Roslan Sulaiman hadir ke Majlis Pelancaran Sukan dan Riadah serta Sambutan Pencapaian Ranking 123 UPM 2022 di sini.