UPM terima lawatan dari Jeonbuk National University eratkan hubungan MOU dan MOA - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Julai: Seramai 34 orang delegasi dari Jeonbuk National University, Korea Selatan membuat lawatan ke Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi mengeratkan hubungan MOU dan MOA yang telah terjalin.