UPM sertai Projek Rintis Platform Sains Terbuka Malaysia - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 14 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Perjanjian Kerjasama (MoU) Projek Rintis Malaysia Open Science Platform (MOSP) bersama Akademi Sains Malaysia (ASM) pada hari ini bagi memperkukuh amalan perkongsian data mentah penyelidikan negara.