Kembara dakwah Al-Falah bantu pelajar asnaf di Pahang - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
ROMPIN, 18 Julai – Pusat Islam (PIU) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowment (WAZAN) UPM dan Putra Bakti UPM buat julung kalinya mengadakan aktiviti dakwah serta memberi bantuan kepada pelajar asnaf UPM di sekitar daerah Rompin dan Temerloh, Pahang secara bermotor.