UPM tawar harga makanan patut RM3.50 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Julai – Menyedari kenaikan kos bahan makanan yang memberi kesan kepada harga makanan dan keluhan pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM) tampil dengan inisiatif menetapkan harga set pilihan makanan serendah RM3.50 yang berkualiti kepada para pelajarnya.