Alumni Pertanian 1972 imbau nostalgia kembali ke UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 5 Julai - Kira-kira seramai 130 orang alumni (bersama pasangan) Kolej Pertanian Malaya (KPM) tahun 1972 kembali semula ke Universiti Putra Malaysia (UPM) sempena Sambutan Perayaan Jubli Emas 50 tahun KPM 1972.