UPM anjur Projek Putra Bakti Hope Soap beri kesedaran pentingnya cuci tangan - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 31 Julai – Putra Bakti dan Institut Biosains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama pelajar subjek FEM 3201 Pengurusan dan Pembuatan Keputusan dan Sahabat Masjid UPM telah mengadakan Projek Putra Bakti Hope Soap bagi memberi kesedaran penting untuk mencuci tangan untuk kesihatan.