UPM anjur Program Hulurkan Tangan Flourishment of Pulau Songsong & Kampung Desa Keda Badong, Singkir, Kedah santuni komuniti kampung - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KEDAH – Kelas Pembangunan Kesukarelawanan, Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan program Hulurkan Tangan: Flourishment of Pulau Songsong & Kampung Desa KEDA Badong, Singkir, Kedah