FBMK anjur Apresiasi Seni Sastera bersama Sasterawan Negara Datuk Dr. Siti Zainon Ismail - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 4 Julai - Jabatan Bahasa Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) menganjurkan program Apresiasi Seni Sastera Bersama Sasterawan Negara Datuk Dr. Siti Zainon Ismail.