Kerja sambil belajar di ladang rock melon UPM jana pendapatan generasi muda - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 Jun - Kebanyakan orang menganggap pekerjaan sebagai petani adalah pekerjaan yang kurang menguntungkan dan dianggap kotor kerana perlu berpanas dan berhujan.