UPM rangkul juara dan pendebat terbaik Debat Nuklear 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BANGI, 30 Jun - Pasukan debat Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai johan Pertandingan Debat Nuklear 2022 serta turut meraih pendebat terbaik peringkat akhir pertandingan tersebut.