Program Lets Listen to Nature 6.0 tingkat kesedaran pemuliharaan alam sekitar di kalangan remaja - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Mohd Sazali, Sofea Nadira; Soidi, Abraham; Shaari, Nurul Asnaashilla; Irwan, Mohamad Mukhriz Muzani; Perkins, Aishah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jun – Seramai 38 orang peserta yang terdiri daripada peringkat umur 12 hingga 19 tahun telah menyertai program Let’s Listen to Nature 6.0 (LLTN6.0) 2022 anjuran Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM).