Biogreen Week 3.0 kaedah baharu penerokaan ilmu biologi - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Masreh, Muhammad Hanif Haswan; Nawawi, Munira Mohd; Hashim, Najwa Asyiqin; Amran, Nur Hasya; Mohd Roslan, Muhammad Adam Hazieq (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 Jun – Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengambil inisiatif dengan menganjurkan program “BioGreen Week 3.0 2022” untuk meningkatkan kesedaran peserta mengenai kepentingan penjagaan alam sekitar dengan mempelajari dan mempraktikkannya dalam norma baharu.