Pensyarah UPM wakili negara ke Mesyuarat ke-71 Lindau Nobel Laureate - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 27 Jun – Pensyarah Jabatan Kimia, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Sazlinda Kamaruzaman dipilih sebagai saintis muda negara oleh Akademi Sains Malaysia (ASM) sebagai wakil negara ke Mesyuarat Lindau Nobel Laureate ke-71 di Jerman.