UPM wajibkan jalani saringan Influenza A - berita harian, (2009)
Universiti Putra Malaysia(UPM)mewajibkan semua pelajar barunya yang akan mengikuti pengajian bagi semi pertama 2009/2010,minggu depan menjalani saringan Influenza A(H1N1)sebelum mendaftar di kolej kediaman masing-masing.