Fakulti pertanian UPM tuai rock melon varieti glamor - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 Jun - Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menanam 620 pokok rock melon bagi Program Tanaman Rock Melon Varieti Glamor yang dibiayai sepenuhnya oleh eDU-PARK yang merupakan satu bahagian di Putra Science Park (PSP) UPM untuk program pelancongan pendidikan yang berasaskan pengalaman secara pembelajaran (experiential learning), Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), UPM dan Fakulti Pertanian.