UPM anjur program mobiliti secara maya himpun 63 pelajar dari dalam dan luar negara - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 Mei - Sekretariat Kesukarelawanan dan Mobiliti, Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tujuh Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) anjur program mobiliti maya antarabangsa “Connect Beyond Homeland Mobility” (CBHM) yang menghimpunkan 63 pelajar dari Malaysia, Thailand, Jepun, Itali, dan Perancis menggunakan aplikasi Zoom.