Pelajar Bakti Siswa UPM jalani tanggungjawab khidmat komuniti pengindahan alam sekitar - Abu Bakar, Hasnah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PORT DICKSON, 11 Jun - Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar, UPM dengan kerjasama Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik telah menjalankan tanggungjawab khidmat komuniti bagi pengindahan alam sekitar di Port Dickson, Negeri Sembilan baru-baru ini.