MPP sesi 2021/2022 anjur solat hajat sempena peperiksaan akhir - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Jun - Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UPM Sesi 2021/2022 dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP), Pusai Islam, Pusat Perhubungan Alumni dan Kolej 13 telah menganjurkan Majlis Bacaan Yasin dan Solat Hajat sempena peperiksaan akhir Semester 2 Sesi 2021/2022.