Pelajar PhD UPM sertai Persidangan Antarabangsa Stockholm+50 di Sweden - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jun - Pelajar Ijazah Kedoktoran dalam bidang Biologi Molekul dan Kejuruteraan Genetik, Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM), Mogesh Sababathy merupakan satu-satunya pelajar di Malaysia yang menyertai Stockholm+50 Youth Assembly dan Persidangan Antarabangsa Stockholm+50 di Sweden baru-baru ini.