INTROP UPM menandatangani MOU dengan UCYP dalam bidang perladangan hutan dan teknologi hijau - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUANTAN, 17 Jun: Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan University College Of Yayasan Pahang (UCYP) telah berkerjasama dalam menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dalam akademik, penyelidikan dan perkongsian idea khususnya dalam bidang perladangan hutan, teknologi hijau serta literasi karbon.