UPM tuan rumah SUKUM ke-44 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 16 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menjadi tuan rumah Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia (SUKUM) Kali ke-44, pada tahun ini yang akan bermula 17 hingga 24 September ini.