UPM anjur majlis apresiasi atlet UPM ke Sukan Sea Hanoi 2021 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BANGI, 13 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Meraikan Atlet ke Kejohanan Sukan Sea Hanoi 2021 bagi meraikan kejayaan atlet negara yang juga merupakan pelajar UPM baru-baru ini.