UITM ungguli acara bola tampar sukan staf - sinar harian, (2009)
Universiti Teknologi Mara(UITM)sekali lagi mengungguli acara Bola Tampar selepas menjuarai Bola Tampar Pantai Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia ke-34 anjuran Universiti Malaysia Terengganu.