Skuad UPM,USM sama gagah - kosmo, (2009)
Pasukan sepak takraw Staf Universiti Putra Malaysia(UPM)berjaya mempertahankan kejuaraan dalam acara sepak takraw pada Kejohanan Sukan Staf Antara IPTA ke-34 yang telah berlangsung di Stadium Tertutup Negeri Kuala Terengganu,Terengganu baru-baru ini.