Prof. Madya Dr. Rumaya Juhari - Utusan Malaysia, (2009)
Manusia hidup mengikut peredaran dan tuntutan zaman masing-masing.Kemahiran dan keupayaan menyesuaikan diri mengikut keperluan dalam zaman tersebut merupakan antara elemen penting yang boleh membantu individu dan keluarga mencapai kesejahteraan dalam hidup.