Pakar diet mobil - kosmo, subashini rajandra (2009)
Meskipun baru lebih seminggu memulakan khidmat di atas sebuah bas bergerak Dutch Lady Milk Industries Berhad,Loh Siew Hon sangat teruja sewaktu berkunjung ke lokasi pertama di sekitar Kajang,Selangor.