Jeruk Beremi Kuala Kedah - kosmo, zainal azhar mohamed (2009)
Siapa sangka pokok yang hidup meliar di pesisiran pantai dan tidak diendahkan mampu memberi pelbagai khasiat kepada manusia dengan menyembuhkan elbagai jenis penyakit.