UniMAP terus ungguli pungutan pingat - harian metro (2009)
Universiti Malaysia Perlis(UniMAP)kini berada di landasan terbaik untuk muncul juara keseluruhan Sukan Kakitangan Antara Universiti Malaysia(SUKUM)2009 yang berlangsung di Universiti Terengganu, Terengganu,sejak 11 Jun lalu.