Harga air mineral ‘Kayangan’, persoalannya kenapa - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Pada zaman sekarang ini, walaupun terdapat penapis air, amalkan juga minum air mineral yang penuh berkhasiat agar badan kekal sihat dengan menambah kandungan nutrisi dalam diri sendiri. Umum mengetahui air mineral harganya berbeza dan agak mahal berbanding harga air minuman yang bersamaan sepinggan nasi bujang.