MPP salahkan sikap pelajar IPT - kosmo, nor shafawati yup (2009)
Majlis Perwakilan Pelajar(MPP) beberapa universiti tempatan menyalahkan sikap pelajar sebagai punca duit Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional(PTPTN)digunakan untuk tujuan yang tidak sepatutnya seperti membeli motosikal dan telefon bimbit mahal.