UPM jalani program pemindahan ilmu sistem hidroponik di Indonesia - Hashim, Norhashila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
MALANG, 17 Mei - Jabatan Kejuruteraan Biologi dan Pertanian, Fakulti Kejuruteraan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan program pemindahan ilmu sistem hidroponik berkolabrasi dengan pelajar-pelajar daripada Departemen Teknik Biosistem, Fakultas Teknologi Pertanian, Universitas Brawijaya (UB), Malang, Indonesia.