UPM, MTIB anjur Seminar Keusahawanan Perkayuan dan Ukiran Kayu Bumiputera dalam era pasca-pandemik 2022 kongsi kepakaran bantu usahawan sektor perkayuan Universiti Putra Malaysia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jun – Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia dan Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) menganjurkan Seminar Keusahawanan Perkayuan dan Ukiran Kayu Bumiputera Dalam Era Pasca-Pandemik 2022 bagi berkongsi kepakaran dan membantu usahawan sektor perkayuan.