Penyelidik UPM hasilkan teknologi alternatif rawat sisa air kumbahan - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG – Penyelidik dari Jabatan Senibina, Fakulti Rekabentuk dan Senibina, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Ts. Dr. Rahinah Ibrahim terpilih menjadi salah seorang pengasas dan ahli komuniti inovator global yang dikagumi dan diiktiraf oleh GIST Oceans Series (Siri Lautan GIST) melalui inovasi Sistem Rawatan Kumbahan Tidak Berpusat (ISTP).