USM terima sumbangan - Utusan Malaysia (2009)
Universiti Sains Malaysia(USM)menerima sumbangan peralatan makmal Elektrofisiologi berharga kira-kira RM250,000 daripada sekumpulan syarikat di Jerman bagi membantu institusi itu melaksanakan pengajian dalam bidang sains elektrofisiologi.