Muhyidin perjelas kriteria penerima biasiswa JPA - Utusan Malaysia, (2010)
Kerajaan tidak pernah menghentikan program penajaan biasiswa kepada pelajar cemerlang lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) untuk melanjutkan pelajaran di dalam dan luar negara bagi peringkat ijazah pertama.