UPM,6 IPTA terus laksana kursus kerjasama - berita harian, (2009)
Unuversiti Putra Malaysia(UPM)baru-baru ini,memeterai memorandum perjanjian(MoA)dengan enam institusi pengajian tinggi swasta(IPTS)bagi meneruskan kerjasama penawaran program pengajiannya.