“Superhero Magic Jr 2.0” cetus minat kanak-kanak terhadap sains melalui bengkel interatif - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mei - Atas kejayaan program “Superhero Magic Jr” yang memberangsangkan, tahun ini ‘Superhero Magic Junior 2.0’ versi naik taraf terus memanfaatkan kanak-kanak berusia 6 tahun hingga 10 tahun dari seluruh negara yang menyertai program ini.